Werkzaamheden

Allroundservicebedrijf Kelderhuis thuis op het gebied van autotechniek, mechanisatie, klussen in en om het huis en in de landbouw. Dankzij jarenlange ervaring op deze vlakken en het gebruik van professionele gereedschappen en materialen is geen klus te lastig.

Heeft u een klus of hulp nodig bij werkzaamheden?
Neem contact met me op via het formulier onderaan de site of bel met 06 51 18 82 04. Via de mail ben ik bereikbaar op info@allroundservicebedrijfkelderhuis.nl.

autotechniek

Algemene periodieke keuring (APK)
Allroundservicebedrijf Kelderhuis verzorgt de (twee)jaarlijkse keuring voor de auto. De belangrijke zaken worden nagekeken waaronder, de remmen, de ophanging en of alle vloeistoffen nog goed en op peil zijn.

Alles wat slijt en onderhoud
Onder andere remblokken, remschijven en banden slijten bij iedere auto. Door slijtage aan de banden kan het voorkomen dat de auto opnieuw uitgelijnd moet worden. En afhankelijk van uw auto is het ook verstandig om eens in de zoveel kilometer de distributieriem te vervangen.  Heeft uw airco onderhoud nodig, is er een probleem dat uitgelezen dient te worden of is er iets bij uw auto aan vervanging toe? Allroundservicebedrijf Kelderhuis zorgt ervoor dat u weer veilig verder kunt rijden.

Pech en ongevallen
Ook als een onderdeel van uw auto kapot gegaan is of u schade aan de auto heeft gehad, wij kunnen (bijna) alles weer repareren.

diverse klussen

Onderhoud
Iedere woning heeft onderhoud nodig. Klein onderhoud is bijvoorbeeld binnen- schilderwerk of het ontstoppen van de gootsteen. Groot onderhoud is buitenschilderwerk of het vervangen van het dak of bijvoorbeeld raam- en deurkozijnen.

Verbouwen en nieuwbouw
Bij verbouwingen kun je denken aan aanbouw aan een bestaande woning of renovatie van een badkamer. Bij nieuwbouw gaat het om de oplevering van een nieuwe woning of tuinhuis.

mechanisatie

Tractoronderhoud
Voor een tractor geldt hetzelfde als bij een auto, soms gaan dingen kapot of moet er wat vervangen worden. Een tractor moet het goed doen als je hem nodig hebt, daarom is professioneel onderhoud zo belangrijk.

Pech en ongevallen
Ook als een onderdeel van uw tractor kapot is gegaan of u schade aan uw tractor heeft gehad, wij kunnen (bijna) alles weer repareren.

tuinonderhoud

Tuinonderhoud
De twee belangrijkste momenten in het onderhoud van uw tuin zijn het voorjaar en de winter. In het voorjaar moet uw tuin op orde gemaakt worden zodat alles er mooi bij staat en u er volop van kunt genieten in de zomerperiode. Als de winter voor de deur staat is het tijd om de tuin op te ruimen, sommige planten moeten verplant worden en struiken gesnoeid om ze te beschermen tegen de harde wind en kou.

Landbouw
In de drukste periodes van het jaar, bij het zaaien als het oogsten, kan Allroundservicebedrijf Kelderhuis een deel van uw werkzaamheden over nemen.